Co potřebujeme: 100g kokosové mouky, 50g čirokové mouky – koupit v eshopu, 50g rýžové mouky – koupit v eshopu , 1 hruška, 250g cukety, 50g + 50-100g kokosového cukru , 12g prášku do pečiva, 300 ml ovesného mléka, 3 vajíčka, 2 vanilkové pudingy, Cca 500g jahod
Do těsta i na puding použijeme ovesné mléko, tak si ho připravíme nejdříve. Do mixeru nasypeme 100g ovesných vloček zalijeme 1500ml horké vody a necháme 10minut odstát. Poté do hladka rozmixujeme. V míse smícháme 50g čirokové mouky, 50g rýžové mouky, 100g kokosové mouky, 50g kokosového cukru, 12g prášku do pečiva (=1 balíček, nebo 3 lžičky), 3 žloutky, 300 ml ovesného (nebo jiného) mléka a dobře prošleháme. Poté vmícháme 250g cukety a jednu hrušku – oboje najemno nastrouhané a opět dobře promícháme. Nakonec už jen lžicí vmícháme ze tří bílků ušlehaný sníh. Nalijeme do olejem vymazaného plechu a dáme na 20 minut péct. Mezitím si připravíme puding. 1200 ml ovesného mléka přivedeme k varu, vmícháme do něj v trošce vody rozmíchané 2 vanilkové pudingy, lžičku vanilky a 50-100g kokosového (nebo jiného) cukru a chvilku povaříme. Upečený korpus poklademe na plátky pokrájenými jahodami a zalijeme ovesným pudingem. Dáme do chladu ztuhnout.