Green Apotheke

Skvělé bezlepkové knedlíky z brambor a pohankové mouky

Knedlíky: 500g brambor, 120g pohankové mouky Další: 2 lžíce rýžové mouky, uzený tempeh, lžička soli

Půl kila brambor uvaříme ve slupce. Vychladlé je oloupeme a nastrouháme najemno. Přidáme 120g pohankové mouky lžičku soli a rukou zpracujeme v hladké těsto. Z těsta vytvarujeme válečky, které vložíme do vroucí osolené vody a vaříme cca 15 minut.

Kysané zelí vložte do hrnce a poduste do měkka, Nakonec zahustěte troškou 2ma lžícemi rýžové mouky a pokud je třeba, dochuťte solí, či pepřem. Uzený tempeh pokrájejte na plátky a opečte na pánvi dozlatova.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. více informací

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít