Green Apotheke

Osvěžující salát s mungo a kukuřičnými těstovinami

Suroviny na 4 porce: 100g mungo fazolek do eshopu, 300g kukuřičných těstovin do eshopu , 20 ředkviček, 1 hlávka listového salátu, 1 bylinkové tofu, 4 lžíce ostropeřcového oleje do eshopu, hrst pažitky, 2 lžičky soli a pepře.

Večer předem namočíme 100g mungo fazolek. Ráno je propláchneme a v čisté vodě uvaříme do měkka – bude to trvat asi 30 minut. Jednu hlávku salátu dobře omyjeme, listy rozebereme, pokrájíme na malé kousky a vsypeme do velké mísy. Zhruba dvacet ředkviček nakrájíme na plátky a přidáme k salátu. Mezitím si také uvaříme kukuřičné těstoviny dle návodu. Těstoviny a mungo fazolky přidáme k zelenině a dobře promícháme s tofu zálivkou – jedno tofu (200g, bylinkové, nebo neochucené) rozmixujeme s 4mi lžícemi oleje, 8mi lžícemi vody a 2ma lžičkami soli a pepřem.

 

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. více informací

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít